Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

79 Dokumente

Dokumenti Nr. 146 (1299)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 9 (72)

Cash: 5
Depozitë Bankare: 2
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 4 (X68)

Depozitë Bankare: 1
Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 501 (X41)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 647 (1299)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 8 (X69)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 254 (4356)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 369 (X17)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 10 (X3)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1 (35)

Tokë / Truall: 1
Automjete: 2

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione