Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

79 Dokumente

Dokumenti Nr. 926 (4155)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1215 (4155)

Automjete: 2

Dokumenti Nr. 11 (7)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1 (82)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 73 (X12)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 192 (633)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 296 (725)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 11 (82)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 13 (887)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1786 (4737)

Depozitë Bankare: 7
Tokë / Truall: 7
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 4

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione