Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

79 Dokumente

Dokumenti Nr. 141 (289)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 45 (X5)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 6 (X92)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 7 (X93)

Depozitë Bankare: 2
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 531 (538)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 236 (814)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 104 (79)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 30 (X14)

Automjete: 2

Dokumenti Nr. 378 (1401)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 18 (X103)

Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione