Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

79 Dokumente

Dokumenti Nr. 2209 (778)

Depozitë Bankare: 2
Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 15 (724)

Depozitë Bankare: 2
Automjete: 2

Dokumenti Nr. 4 (475)

Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 3

Dokumenti Nr. 220 (117)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 4
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 20 (139)

Depozitë Bankare: 4
Tokë / Truall: 2
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 3
Kompani: 2

Dokumenti Nr. 241 (113)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 3
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 31 (X155)

Tokë / Truall: 7
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 5
Kompani: 10
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 4261 (387)

Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 1
Tjetër: 3

Dokumenti Nr. 1473 (1042)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 3
Automjete: 1
Tjetër: 2

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione