Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

79 Dokumente

Dokumenti Nr. D194 (194)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 3
Automjete: 1

Dokumenti Nr. D81 (81)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 4
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 36 (X4)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 856 (X50)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 814 (2969)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. D194 (194)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 3
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 825 (194)

Ndërtesë / Apartament: 3
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 826 (1258)

Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 3
Kompani: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 30 (X180)

Automjete: 2

Dokumenti Nr. 1312 (400)

Tokë / Truall: 4
Ndërtesë / Apartament: 3
Automjete: 6
Tjetër: 7

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione