Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

251 Dokumente

Dokumenti Nr. 454 (1415/1)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 184 (X23)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 476 (X19)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 584 (1995)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. D1145 (1145)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 56 (2544)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 105 (X13)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 45 (X5)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 327 (48)

Depozitë Bankare: 2
Tokë / Truall: 3

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione