Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

251 Dokumente

Dokumenti Nr. 429 (1516)

Kompani: 1

Dokumenti Nr. 428 (1516)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 10 (X3)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 926 (4155)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1141 (2722)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1215 (4155)

Automjete: 2

Dokumenti Nr. 1218 (4155)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 1500 (X28)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 585 (1780)

Depozitë Bankare: 2
Kompani: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 942 (255)

Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione