Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

251 Dokumente

Dokumenti Nr. 1702 (X31)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. D602 (602)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 29 (X32)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 21 (1095)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 125 (1272)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 597 (X42)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 598

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 381 (788)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 1

Dokumenti Nr. D602 (602)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 668 (X44)

Depozitë Bankare: 3

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione