Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

251 Dokumente

Dokumenti Nr. 1250 (7550)

Depozitë Bankare: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1373 (6381)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 18 (X103)

Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 417 (1779)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1154 (2412)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 514 (1499)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1531 (X207)

Depozitë Bankare: 8
Tokë / Truall: 7
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 5

Dokumenti Nr. 1638 (1564)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1650 (X29)

Tokë / Truall: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione