Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

251 Dokumente

Dokumenti Nr. 1786 (4737)

Depozitë Bankare: 7
Tokë / Truall: 7
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 427 (X39)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 46 (X40)

Depozitë Bankare: 12

Dokumenti Nr. 563 (825)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 848 (1530)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1116 (41)

Tokë / Truall: 8
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 405 (X1)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 516 (1320)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 227 (X16)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. D1415/1 (1415/1)

Tokë / Truall: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione