Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

251 Dokumente

Dokumenti Nr. 1994 (922)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D504 (504)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 531 (538)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 575 (1145)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 930 (5305)

Ndërtesë / Apartament: 4

Dokumenti Nr. 104 (79)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 776 (1547)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 788 (1547)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 30 (X14)

Automjete: 2

Dokumenti Nr. 1195 (2881)

Tokë / Truall: 9
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 2

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione