Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

174 Dokumente

Dokumenti Nr. 675 (X45)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1342 (X57)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1356 (X63)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 23 (X126)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 26 (X118)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 27 (X129)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1570 (X56)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 28 (X130)

Ndërtesë / Apartament: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione