Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

174 Dokumente

Dokumenti Nr. 10 (X117)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 11 (X118)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 12 (x119)

Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 851 (X61)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 17 (X122)

Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 18 (X123)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Kompani: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1001 (X62)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 21 (X125)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 1262 (X65)

Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione