Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

174 Dokumente

Dokumenti Nr. 26 (X109)

Depozitë Bankare: 5

Dokumenti Nr. 27 (X110)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 290 (X38)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 3 (X112)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 4 (X113)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 5 (X99)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 7 (X114)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 8 (X115)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 9 (X116)

Automjete: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione