Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

174 Dokumente

Dokumenti Nr. 14 (X99)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 19 (X89)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 20 (X104)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 21 (X105)

Automjete: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1690 (X30)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione