Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

174 Dokumente

Dokumenti Nr. 1262 (1818)

Depozitë Bankare: 4

Dokumenti Nr. 1413 (2976)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 4 (X159)

Ndërtesë / Apartament: 2

Dokumenti Nr. 5 (X160)

Tokë / Truall: 16
Kompani: 1

Dokumenti Nr. 10 (X162)

Depozitë Bankare: 4

Dokumenti Nr. 11 (X163)

Tokë / Truall: 19

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione