Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

73 Dokumente

Dokumenti Nr. 127 (2814)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 4750 (323)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 4424 (1041)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 564 (1041)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 59 (8427)

Cash: 3

Dokumenti Nr. D443 (443)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 27 (513)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 141 (1246)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 354 (5613)

Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione