Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

73 Dokumente

Dokumenti Nr. 20 (X172)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 12 (189)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. D943 (943)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 616 (943)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 21 (X173)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 976 (1609)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 24 (X176)

Tokë / Truall: 2
Kompani: 1
Tjetër: 2

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione