Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

73 Dokumente

Dokumenti Nr. 333 (8022)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 6 (1279)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 3
Kompani: 1

Dokumenti Nr. D81 (81)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 4
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 8 (512)

Ndërtesë / Apartament: 2

Dokumenti Nr. 9 (495)

Cash: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 10 (X162)

Depozitë Bankare: 4

Dokumenti Nr. 578 (1917)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D100 (100)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 136 (X27)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione