Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

73 Dokumente

Dokumenti Nr. 28 (X179)

Tokë / Truall: 4
Ndërtesë / Apartament: 11

Dokumenti Nr. 3294 (X54)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 30 (X180)

Automjete: 2

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione