Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

73 Dokumente

Dokumenti Nr. 36 (X4)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 11 (X163)

Tokë / Truall: 19

Dokumenti Nr. 144 (X36)

Cash: 2

Dokumenti Nr. 694 (2234)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 777 (2969)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 759 (1917)

Depozitë Bankare: 4

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione