Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

73 Dokumente

Dokumenti Nr. 1994 (922)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 806 ( 9749)

Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 806 ( 9749)

Tjetër: 9

Dokumenti Nr. 16 (X168)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 856 (X50)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 789 (2769)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 814 (2969)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 902 (1882)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 17 (X169)

Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione