Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 2302 (2137)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2019 (15.12.2019)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Të pandehur
Emri i fshehur
Rrethi gjyqësor
Vlorë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Pasuria numër 164/9/4, me sipërfaqe 4880 m2
  /
 • Pasuria numër 164/9/5, me sipërfaqe 5415 m2
  /
 • Pasuria numër 164/9/6, me sipërfaqe 585m2
  /
 • Pasuria numër 164/9/7, me sipërfaqe 1000 m2
  /
 • Pasuria numër 164/9/8, me sipërfaqe 1000 m2
  /
 • Pasuria numër 164/9/1, me sipërfaqe 4000 m2
  /
 • Pasuria numër 164/9/2, me sipërfaqe 3000 m2
  /
Tjetër
 • Pasuria numër 164/9/3, me sipërfaqe 3000 m2
  /