Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 25 (1927)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2014 (10.12.2014)
Kërkuesi
A.SH, S.SH, C.M , F.Z
Të pandehur
A.SH, S.SH, C.M , F.Z
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Depozitë Bankare
  • Llogaritë bankare në emër të A.SH
    /
  • Llogaritë bankare në emër të S.SH dhe F.Z, 500000 Euro
    500.000 Euro
  • Llogaritë bankare në emër të C.M në Intesa San Paolo, 500000 Euro
    500.000 Euro