Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. D615 (615)Data e dokumentit
2017 (21.02.2017)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lezhë
Të pandehur
Astrid Limani
Rrethi gjyqësor
Lezhë
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Ndërtesë / Apartament
  • Pasuria numër 628, godinë 11 kate banimi, 1 papafingo, 1 kat bodrum
    /
Tjetër
  • Pasuria numër 777, Hotel, sipërfaqe 1940 m2, në Shëngjin
    /