Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 806 ( 9749)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2017 (03.05.2017)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Të pandehur
S.N, E.T.M Group
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tjetër
  • Pasuria e paluajtshme numër 8160, me vlerë 140,840 Euro, S.N
    140.840 Euro
  • Pasuria e paluajtshme numër 8160, me vlerë 142,455 Euro, E.T.M Group
    142.455 Euro