Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 814 (2969)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2017 (23.05.2017)
Kërkuesi
Shoqeria M. Shpk
Të pandehur
Shoqeria M. Shpk
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Automjete
  • Mjetet e shoqërisë si më poshtë: Eskavator i përdorur; Katerpilar 385C; Eskavator Libher; Sonda L8; Buldozier Katerpilar D8; Kamion Terex; Eskavator Cat 345 B Roller Ham 3518 (H1760693); Terex T7831324; Dumper Terex Tr 100; Kamion Dumper Terex; Makine vetelevizese Katerpilar 950 GLL; Dumper Katerpilar 773 B; Dumper Katerpilar B 2; Katerpilar 992 C; Drilled Machine BPI 123 (132); Kamion Cisterne MAN i perdorur M 06-18232; Kat 938 F; Konteniere; Kamion cisterne Skania; Toyota Hilux Tornado; Kontenier i perdorur Fiat doblo 2004 Toyota Hilux 4x4
    /