Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 751 (1927)Kategoria e dokumentit
Tjetër
Data e dokumentit
2012 (23.05.2012)
Kërkuesi
A.SH, S.SH, C.M , F.Z
Të pandehur
A.SH, S.SH, C.M , F.Z
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Depozitë Bankare
 • Llogaritë bankare në Lekë, Euro dhe Usd pranë Intesa San Paolo, e A.SH
  /
 • Llogaritë bankare në Lekë, Euro dhe Usd pranë Intesa San Paolo, e C.M
  /
 • Llogaria bankare Euro pranë Intesa San Paolo, e S.SH dhe F.Z
  /
 • Llogaria bankare Euro pranë Alpha Bank, e C.M
  /