Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 11 (X163)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2017 (28.03.2017)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
F.K
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Truall me sipërfaqe 4500 m2, ndërtesë 1686 m2
  /
 • Pyll me sipërfaqe totale 580.000 m2
  /
 • Pyll me sipërfaqe 221.670 m2.
  /
 • Pyll me sipërfaqe 30.000 m2
  /
 • Pyll me sipërfaqe 16.000 m2
  /
 • Toke me siperfaqe 8600 m2
  /
 • Toke me siperfaqe 24000 m2
  /
 • Toke me siperfaqe 14000 m2
  /
 • Toke me siperfaqe 12500 m2
  /
 • Toke arre 9000 m2
  /
 • Toke me siperfaqe 9500 m2
  /
 • Pyll me sipërfaqe 207.700 m2
  /
 • Arë me sipërfaqe 72.200 m2
  /
 • Arë me sipërfaqe 54.200 m2
  /
 • Toke are me siperfaqe 3000 m2
  /
 • Pyll siperfaqe 90,000m2
  /
 • Pyll me siperfaqe 11,400 m2
  /
 • Toke me siperfaqe 1000 m2
  /
 • Toke me siperfaqe 840,000 m2
  /