Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 922 (X44)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2015 (08.07.2015)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Të pandehur
M. G. A. P.
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Depozitë Bankare
  • Llogari bankare në Raiffeisen Bank , shuma 411.835.78 Euro
    411.835 Euro
  • Llogari bankare në ProCredit Bank ,shuma 356.643.25 Euro
    356.643 Euro
  • Llogari bankare në BKT, shuma 438.032.71 Euro
    438.032 Euro