Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 598Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2015 (18.04.2015)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Të pandehur
L.R, K.A, N.P, F.K
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
  • Llogaritë bankare pranë Credins Bank shuma 9881 USD
    9.881 USD
  • Llogaritë bankare pranë BKT shuma150.000 Euro
    150.000 Euro