Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 10 (X162)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2017 (10.03.2017)
Kërkuesi
C.M, Shoqeria X
Të pandehur
C.M, Shoqeria X
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Depozitë Bankare
 • 756.24 USD në bankën Veneto Bank, të Shoqërisë X
  756 USD
 • 117.97 Lek në bankën Veneto Bank, të Shoqërisë X
  118 Lekë
 • 28393.43 Euro në bankën Veneto Bank, të Shoqërisë X
  28.393 Euro
 • 250903.64 Euro në bankën Veneto Bank, në emër të C.M
  250.903 Euro