Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 1312 (400)Data e dokumentit
2018 (31.01.2018)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lezhë
Të pandehur
Parlind Selaj, Aleks Selaj
Rrethi gjyqësor
Lezhë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Pasuria numër 49/44, Z.K. 1099, Kullotë, sipërfaqe 2734 m2
  /
 • Pasuria numër 22/5, Z.K 3181, Arrë, sipërfaqe 15,500 m2
  /
 • Pasuria numër 21/58, Z.K 3181, Arrë, sipërfaqe 3633 m2
  /
 • Pasuria numër 21/6, Z.K 3181, Arrë + truall, sipërfaqe 1032 m2
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Pasuria numër 5/52+1-45, Apartament sipërfaqe 73.85 m2
  /
 • Pasuria numër 21/148, Z.K 3181, sipërfaqe parcele ndërtimi 500 m2, sipërfaqe ndërtimi 357,4 m2, godinë banimi 2 kate + truall
  /
 • Pasuria numër 7/780, Z.K 8632, sipërfaqe parcele ndërtimore 113 m2, sipërfaqe ndërtimi 39.61 m2
  /
Automjete
 • Automjet Mercedez Benz
  /
 • Automjet DAYMLER CHRYSLER
  /
 • Automjet Audi
  /
 • Automjet Wolsvagen, Tiguan
  /
 • Automjet Fiat
  /
 • Automjet Land Rover
  /
Tjetër
 • Pasuria numër 2/276-N190, Njësi me sipërfaqe 118.10 m2
  /
 • Pasuria numër 5/52+1, sipërfaqe 260.4 m2, Njësi (Hotel Adria)
  /
 • Pasuria numër 5/70-NI, Njësi sipërfaqe 128 m2
  /
 • Property number 5/70+B96, Parkim
  /
 • Pasuria numër 5/70-NI, Njësi sipërfaqe 128 m2
  /
 • Pasuria numër 5/70, Njësi sipërfaqe 21.3 m2
  /
 • Pasuria Njësi numër 4/14-N4, Z.K 8632, sipërfaqe totale 53,125 m2 + 14,4 m2 truall
  /