Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 1373 (6381)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2014 (16.09.2014)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Të pandehur
K.I , Shoqeria Adriatic Development Corporation LTD
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
  • Llogaria bankare në Credit Agricole Bank, në shumën 4.598.501 USD, Adriatic Development Corporation LTD
    4.598.501 USD
  • Llogaria bankare në Credit Agricole Bank, në shumën 800.000 Euro, Adriatic Development Corporation LTD
    800.000 Euro
  • 2994376
    2.994.376 Euro