Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

90 Dokumente

Dokumenti Nr. 647 (1299)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 254 (4356)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 428 (1516)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 429 (1516)

Kompani: 1

Dokumenti Nr. 192 (633)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 755 (1060)

Tokë / Truall: 2

Dokumenti Nr. 754 (1181)

Ndërtesë / Apartament: 7
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 7446 (X6)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 7446 (248)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 15 (66)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione