Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 20 (X200)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2018 (15.09.2018)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
M.H, A.H, F.H
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Njesi me siperfaqe 136 m2, me vlere 170,000 euro, ne emer te F.H
  /
 • Njesi me siperfaqe 157 m2, ne emer te shoqerise “TURI&MZB” sh.a.
  /
 • Pasurite e paluajteshme te A.H
  /
 • Pasurite e paluajteshme te M.H
  /
 • Pasurite e paluajteshme te F.H
  /
 • Truall me siperfaqe 580 m2, me vlere 205,000 euro ne emer te A.M dhe F.H
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Ndertese me siperfaqe 67 m2, me vlere 45,000 euro ne emer te A.M dhe F.H
  /
 • Apartament me sipërfaqe totale 71.5 m2, me vlere 3,150,000 leke, ne emer te Z.H
  /
 • Apartament me sipërfaqe totale 69 m2, me vlere 25,000 euro , ne emer te K.H
  /
 • Apartament me sipërfaqe totale 104.5 m2, me vlere 5,400,000 leke, ne emer te F.M
  /
 • Ndertese me siperfaqe 156m, vlera 40,000 eur ne emer e A.H
  /
 • Garazh me sipërfaqe totale 514m², vlere 60,000 euro ne emer te A.H
  /
 • Apartament me sipërfaqe totale 77.7m², me vlere 3,000,000 leke, ne emer te A.H
  /
 • Apartament me sipërfaqe totale 40.95m2, me vlere 2,080,000 leke, ne emer te C.H
  /
 • Apartament me sipërfaqe totale 40.95m2, me vlere 2,500,000 leke, ne emer te C.H
  /
 • Apartament me siperfaqe totale 102m², 4,000,000 leke ne emer te M.H
  /
 • Apartament me sipërfaqe totale 285 m²,me vlere 40,000,000 leke, ne emer te A.M dhe F.H
  /
Automjete
 • Automjet Ford
  /
 • Automjet Audi
  /
 • Automjet Skoda
  /
 • Automjet Fiat Bravo
  /