Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 24 (X176)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2017 (21.07.2017)
Kërkuesi
A.L
Të pandehur
A.L
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Tokë / Truall
 • Truall prej 120 m2
  /
 • Truall 340 m2 nga e cila ndërtesë 100 m2
  /
Kompani
 • Dy Shoqëritë X
  /
Tjetër
 • Njësi shërbimi, me sipërfaqe 46 m2
  /
 • Njësi shërbimi, me sipërfaqe 97.67 m2
  /