Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

174 Dokumente

Dokumenti Nr. 563 (825)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 848 (1530)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 5 (X81)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 405 (X1)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 8 (X84)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D1145 (1145)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 2 (X88)

Depozitë Bankare: 2
Tjetër: 5

Dokumenti Nr. 3 (X89)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 4 (X90)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 5 (X91)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione