Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

174 Dokumente

Dokumenti Nr. 6 (X92)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 327 (48)

Depozitë Bankare: 2
Tokë / Truall: 3

Dokumenti Nr. 1994 (922)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D504 (504)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 7 (X93)

Depozitë Bankare: 2
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 8 (X94)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 9 (X95)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 575 (1145)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 776 (1547)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 788 (1547)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione