Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

174 Dokumente

Dokumenti Nr. 1114 (1530)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 585 (1780)

Depozitë Bankare: 2
Kompani: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 14 (1927)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 15 (66)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1 (82)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 825 (2103)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 751 (1927)

Depozitë Bankare: 4

Dokumenti Nr. 436 (1434)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 1398 (2211)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 437

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione