Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

174 Dokumente

Dokumenti Nr. 11 (82)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 14 (41)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 1574 (5328)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 15 (66)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 782 (1754)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1786 (4737)

Depozitë Bankare: 7
Tokë / Truall: 7
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 17 (27)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 18 (27)

Cash: 2
Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 46 (X40)

Depozitë Bankare: 12

Dokumenti Nr. 4 (X80)

Depozitë Bankare: 2

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione