Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 940 (X50)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2015 (23.07.2015)
Kërkuesi
D.K, F.K, Shoqeria F. Shpk
Të pandehur
D.K, F.K, Shoqeria F. Shpk
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Depozitë Bankare
  • Llogaria bankare në ProCredit Bank 751,345.71 euro
    751.346 Euro
  • Llogaria bankare në ProCredit Bank 6778 Lek
    6.778 Lekë
  • Llogaria bankare në ProCredit Bank 705.31 USD
    705 USD