Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

88 Dokumente

Dokumenti Nr. 1650 (2275)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 1024 (1060)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 1023 (1181)

Ndërtesë / Apartament: 4
Tjetër: 4

Dokumenti Nr. 1786 (4737)

Depozitë Bankare: 7
Tokë / Truall: 7
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 2 (X78)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 3 (X79)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 1010 (2801)

Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 6 (X82)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 9 (X85)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 184 (X23)

Ndërtesë / Apartament: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione