Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

88 Dokumente

Dokumenti Nr. 1 (X87)

Ndërtesë / Apartament: 5
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 930 (5305)

Ndërtesë / Apartament: 4

Dokumenti Nr. 1195 (2881)

Tokë / Truall: 9
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 18 (X103)

Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1531 (X207)

Depozitë Bankare: 8
Tokë / Truall: 7
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 5

Dokumenti Nr. 4 (X113)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 8 (X115)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 10 (X117)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. D615 (615)

Ndërtesë / Apartament: 4
Tjetër: 4

Dokumenti Nr. 186

Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione