Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

88 Dokumente

Dokumenti Nr. 826 (1258)

Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 3
Kompani: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 28 (X179)

Tokë / Truall: 4
Ndërtesë / Apartament: 11

Dokumenti Nr. 350 (7082)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 1312 (400)

Tokë / Truall: 4
Ndërtesë / Apartament: 3
Automjete: 6
Tjetër: 7

Dokumenti Nr. 3 (X183)

Tokë / Truall: 4
Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 5 (X185)

Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 3

Dokumenti Nr. D109 (109)

Tokë / Truall: 4
Ndërtesë / Apartament: 3

Dokumenti Nr. 487 (109)

Tokë / Truall: 4
Ndërtesë / Apartament: 3

Dokumenti Nr. 11 (X190)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 1006 (847)

Ndërtesë / Apartament: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione