Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

88 Dokumente

Dokumenti Nr. 771 (237)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. D615 (615)

Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 6 (1279)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 3
Kompani: 1

Dokumenti Nr. D81 (81)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 4
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 8 (512)

Ndërtesë / Apartament: 2

Dokumenti Nr. 9 (495)

Cash: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 20 (X172)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 21 (X173)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. D194 (194)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 3
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 825 (194)

Ndërtesë / Apartament: 3
Automjete: 4

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione