Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

88 Dokumente

Dokumenti Nr. 9 (72)

Cash: 5
Depozitë Bankare: 2
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 202 (X37)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 4 (X68)

Depozitë Bankare: 1
Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 595 (659)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 2

Dokumenti Nr. 8 (X69)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 12 (21)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 2 (659)

Ndërtesë / Apartament: 2

Dokumenti Nr. 1218 (4155)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 514 (1260)

Ndërtesë / Apartament: 6
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 754 (1181)

Ndërtesë / Apartament: 7
Tjetër: 2

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione