Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

88 Dokumente

Dokumenti Nr. 3536 (X20)

Ndërtesë / Apartament: 3

Dokumenti Nr. 2445 (2411)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 3973 (106)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 19 (X199)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 1
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 20 (X200)

Tokë / Truall: 6
Ndërtesë / Apartament: 11
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 22 (X203)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. D395 (395)

Ndërtesë / Apartament: 4
Kompani: 1
Tjetër: 3

Dokumenti Nr. 5372 (X26)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 6159 (106)

Ndërtesë / Apartament: 20
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 1 (5667)

Tokë / Truall: 18
Ndërtesë / Apartament: 15
Automjete: 3
Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione