Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

102 Dokumente

Dokumenti Nr. 826 (1258)

Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 3
Kompani: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 127 (2814)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 4750 (323)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 564 (1041)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 354 (5613)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1312 (400)

Tokë / Truall: 4
Ndërtesë / Apartament: 3
Automjete: 6
Tjetër: 7

Dokumenti Nr. 20 (400)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1271 (X64)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 3 (X183)

Tokë / Truall: 4
Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 5 (X185)

Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 3

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione