Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

102 Dokumente

Dokumenti Nr. 226 (258)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 627 (1271)

Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 370 (54)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 48 (237)

Ndërtesë / Apartament: 6
Tjetër: 7

Dokumenti Nr. 771 (237)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. D615 (615)

Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. D81 (81)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 4
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 9 (495)

Cash: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 694 (2234)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 806 ( 9749)

Tjetër: 2

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione